Deelnemen als exposant

Sfeerimpressie editie 2017

Innovaties, producten en diensten

Op donderdag 8 maart 2018 vindt in Expo Houten de zevende editie plaats van de jaarlijkse vakbeurs 'Dag van de Sportaccommodaties'. Op deze geheel Nederlandse vakbeurs komen bezoekers alles te weten over ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties.

Bezoekersdoelgroep

Beursvloer Dag van de Sportaccommodaties Expo Houten

Beursbezoekers zijn gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Boek uw stand

Bent u er ook van overtuigd dat uw product of dienst goed zou passen op de beursvloer, dan verwelkomen wij u graag als exposant bij de komende editie van de Dag van de Sportaccommodaties.

U boekt al een 12m2 stand voor € 1.395,-. Bij deelname zijn standwanden, vloerbedekking, lunchpakket (2 per 12m2), gehele dag koffie, thee en fris, bedrijfsvermelding beurscatalogus en beurswebsite én WiFi inbegrepen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in voor informatieaanvraag. Bent u al overtuigd dat u wilt deelnemen, boek dan uw stand.

Beursvloer Dag van de Sportaccommodaties Expo Houten

Contact

Sjoerd VeldboerProjectmanager
Onze eerste deelname beviel goed. De hele dag door veel doelgericht bezoek gehad.

Exposant editie 2017

  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."