Arko Sports Media

Sportaccom is het magazine voor beleid, management, realisatie, beheer en exploitatie van sportaccommodaties.

Een praktisch tijdschrift dat u op de hoogte houdt van alle waardevolle informatie over sportaccommodaties. Zowel informatie over ontwikkelingen en bouwtrends in binnen- en buitenland, onderhoud en exploitatie van sportaccommodaties als interessante berichten over nieuwe producten en diensten worden behandeld. Het is een dynamisch blad met interessante artikelen, geschreven door professionele journalisten, en is van grote praktische waarde.

Dit vakblad wordt uitgegeven in samenwerking met ISA Sport. Sportaccom richt zich op gemeenten (gemeentewerken, sportzaken), sportaccommodaties (beheerders en managers), sportbonden (technische dienst), bouwbedrijven, toeleveranciers, architecten en opleidingsinstituten.

Arko Sports Media B.V. is een zelfstandige kwaliteitsuitgeverij van vakinformatie op het gebied van sport. ASM profileert zich op de markten Bestuur & Management, Accommodatie & Beheer, Gezondheid & Beweging, Coaching & Officials, Topsport & Talentontwikkeling, Recreatie & Vrije tijd en Biografieën & Human interest.

Arko Sports Media stelt zich sinds 2001 ten doel het kennisniveau in de sport te verhogen en de kennisoverdracht te bevorderen. De uitgeverij beschikt over een indrukwekkend portfolio, bestaande uit diverse vakbladen en studieboeken, websites, e-zines, multimediale platforms (zoals SPORTNEXT.nl), studiereizen, congressen, Live Sessies en educatieve activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl (zoals het project Lekker Fit! voor basisscholen en DOiT voor vmbo-scholen in Nederland). Op deze website vindt u alle informatie over de producten en diensten uit ons veelzijdige assortiment.

Arko Sports Media is marktleider waar het gaat om het uitgeven van vakinformatie in de sport en heeft een groot aantal opdrachtgevers en partners, zoals landelijke sportorganisaties, lokale, regionale en landelijke overheden, hogescholen, universiteiten, wetenschappelijke instellingen en andere kennisinstituten.

  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."