ERMA Sport

ERMA Sport is het afgelopen jaar weer druk bezig geweest met productontwikkeling en hieruit zijn een aantal nieuwe producten voortgekomen. Wij willen deze ontwikkelingen graag met u delen. Bezoek ons tijdens de Dag van de Sportaccommodaties op stand 1.911 en laat u onder het genot van een kop koffie volledig bijpraten over de ins en outs van onze laatste ontwikkelingen. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen!

ERMA Sport
ERMA Sport is fabrikant en marktleider in Nederland op het gebied van sportveldinrichting, straatsport producten en Speedsoccer Courts. Men vindt ons o.a. terug als official supplier van de European Hockey League (EHL), leverancier van diverse betaald voetbal- en hockey organisaties in Europa en op sportvelden door heel Nederland. Dankzij de samenwerking met Betaald Voetbal Organisaties, Nationale- en Internationale Sportfederaties heeft pionier ERMA Sport de voorbije 15 jaar een enorme expertise opgebouwd inzake de ontwikkeling en productie van kwalitatieve en duurzame sportproducten.

ERMA Sport wil bijdragen aan een veilige, zorgeloze en innovatieve sportgemeenschap voor iedereen en focust zich op het leveren van sportproducten waarbij veiligheid het belangrijkste uitgangspunt is.

Standnummer

1.911

Sectoren

Terreininrichting

Sportmaterialen


  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."