VDL Mast Solutions

Lichtinstallaties van grote klasse, die het mogelijk maken dat we tijdens al onze bezigheden in de donkere avonduren in het juiste licht staan. Van sportveldverlichting tot het verlichten van bedrijfsterreinen, luchthavens en industriële complexen: VDL Mast Solutions verzorgt het complete verlichtingspakket, al meer dan 55 jaar een bewezen specialisme.

Vele buitensportaccommodaties zijn door onze medewerkers voorzien van lichtinstallaties, conform de aanbevelingen van de sportbonden, NOC* NSF en NSVV. Toepassing van duurzame en innovatieve technieken is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Van advies en complete engineering tot en met uitvoering, onderhoud en beheer: VDL Mast Solutions ont zorgt u in dit totale traject. Zo wordt in nauw overleg met u een volledig verlichtingsplan opgesteld, waarbij wij de toepassing van innovatieve technieken en duurzame oplossingen nastreven. Wij denken daarbij niet alleen aan het belang van uw project, maar ook aan die van de omgeving en het milieu.

Wij managen een project van begin tot eind en voeren onze turn-key projecten op maat uit en dat alles in eigen beheer. Bij eventuele calamiteiten staan wij 24-7 voor u klaar. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers alle verlichtingszorgen uit handen nemen.

  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."