Selectline

Selectline is een premium merk sportveldbelijning.
Met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van sportveldbelijning zijn we uitgegroeid tot marktleider in enkele Europese landen.


PRODUCTIE EN KWALITEIT
Als internationale speler beschikt Selectline over twee laboratoria waar de eigen verven worden ontwikkeld en waar de productie wordt gecontroleerd op kwaliteit. Met meerdere eigen productie-locaties in Europa en Canada garanderen we voldoende capaciteit om aan de behoefte van onze klanten te voldoen.
Onze distributeurs bieden wij een heldere en waardevolle marketing ondersteuning waarbij we als partners groei realiseren.
Wij ontwikkelen, produceren en leveren twee groepen sportveldbelijning:

  • SL MIX : Concentraat met optimale witheid door hoog pigmentgehalte.
  • SL READY : Gebruiksklaar en bijzonder zuinigin gebruik.


BELIJNINGSWAGENS
Ook ontwikkelen wij onze eigen belijningswagens. Zo leveren wij de SL Liner, een hoge kwaliteit belijningwagen waarmee met hoge druk een bijzonder zuinig gebruik van verf mogelijk is. Continu zijn we aan het innoveren om aan te sluiten bij de wens van de belijner en club. Volg ons op Facebook of bekijk regelmatig onze website!

Standnummer

1.509

Sectoren

Terreininrichting


  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."