Syx Automations

Syx Automations, met hoofdzetel te Ieper (BE) en kantoren in Houten (NL), Londen (UK) en Ahmedabad (India), is actief op het vlak van software- en automatiseringsoplossingen voor sport- en recreatiecentra.

Syx Automations is reeds 30 jaar een gewaardeerd ICT-bedrijf met meer dan 140 professionele werknemers. Een innovatieve softwareontwikkeling en een constante customer awareness resulteren in vooruitstrevende oplossingen relevant voor de recreatiewereld.

De ReCreateX-software werd dan ontwikkeld met de specifieke behoeftes van
sport- en recreatiefaciliteiten in het achterhoofd. Het geïntegreerde softwareplatform laat toe het gehele complex efficiënt te managen, van ticketverkoop, abonnementenbeheer, inschrijvingen voor turn- of zwemlessen en reservering van badmintonvelden tot het aanleveren van toegangsdeuren en tourniquets.
Bovendien omvat de software op maat gemaakte modules voor kassa, shopverkoop, catering, facturatie, CRM, mailing en meer.

Wilt u als beheerder van een sportaccommodatie ook investeren in comfort en gelijktijdig energie besparen? Kom dan zeker even langs op onze stand voor meer informatie over het ReCreateX Gebouwenbeheersysteem. Aan de hand van het ReCreateX gebouwenbeheersysteem (GBS) kan u met één systeem de verlichting, de verwarming, airco en toegangscontrole aansturen. Uniek aan het ReCreateX gebouwenbeheersysteem is de koppeling met de ReCreateX reserveringsmodule. Hierdoor verloopt alles automatisch in functie van 4 parameters: Wie, Wat, Waar en Wanneer.

Standnummer

1.610

Sectoren

Dienstverlening


  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."