Innova Energie

Welkom bij de energieleverancier voor MKB'ers en ZZP'ers. Door voor de duurzame energie van Innova Energie te kiezen kunt u als ondernemer op 3 fronten besparen. Zo profiteert u niet alleen van onze blijvend lage tarieven, maar ook van onze energiebesparende adviezen en onze klantvriendelijke service. Kortom, met Innova Energie bespaart u geld, tijd en energie. Daar krijgen ondernemers energie van.


Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En steeds meer ondernemers kiezen daarom voor Innova Energie. Want onze energie is gegarandeerd 100% groen. Bovendien komen wij met tools en adviezen op maat om nog meer energie te besparen. En zo het milieu minder te belasten. Daarnaast faciliteren wij ondernemers die zelf stroom willen opwekken.


MKB'ers en ZZP'ers die kiezen voor Innova Energie, kiezen voor betaalbare, duurzame energie. Maar Innova Energie staat ook voor vakkennis, betrokkenheid en een hoogstaande service. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beschikken over geavanceerde middelen om u optimaal van dienst te zijn. Voeg daaraan onze flexibiliteit en klantgerichte instelling en u heeft de kenmerken die onze klanten het hoogst waarderen.

Standnummer

2.097

Sectoren

Dienstverlening


  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."