Sky Padel

Padel is dé nieuwe racket sport rage. Het is een combinatie tussen squash en tennis en wordt gespeeld op een baan van 10 bij 20m. Het is altijd een dubbelspel.
Padel is ontstaan in Acapulco, Mexico in 1969 en via Argentinië en Spanje (+2 miljoen spelers) begonnen aan een opmars in Nederland.
Padel is een leuke sport om te doen en geschikt op ieder niveau en voor iedere leeftijd. Het is snel te leren en spectaculair om naar te kijken.

Sky Padel is leidende fabrikant en leverancier van in- en out-door padelbanen. Sky Padel levert direct af-fabriek en zorgt voor een snelle levering van losse banen (1 week) tot complete turn-key padelclubs. Als enige in Nederland levert Sky Padel ook single banen.

Sky Padel beschikt over ruim 10 jaar ervaring in Spanje en daarbuiten. Sky Padel levert niet alleen de baan, maar ook alles wat nodig is om de sport te promoten en succesvol te laten zijn. We bieden een speciaal programma aan om de bestaande tennisleraar om te scholen tot padelleraar. Ook verzorgen wij demonstratiewedstrijden met spelers uit de wereldtop en hebben daarnaast speciale promotie en marketing pakketten.

Standnummer

1.809

Website

Sectoren

Terreininrichting

Ondergronden


  • "Zeer breed aanbod qua producten en diensten, laagdrempelige kennismaking met standhouders en goed bereikbaar."

  • "Alle aanbieders bij elkaar waardoor je minder afspraken hoeft te maken. Je spreekt werkelijk iedereen, ook nieuwe contacten."